Kom in beweging en Stop pesten!


Toekomst met visie

"De beste manier om je toekomst te voorspellen is haar zelf te creƫren".

Aanleiding
Om een sportvereniging te kunnen besturen is een goed beleidsplan onmisbaar. Move2Score kan het bestuur ondersteunen bij het ontwikkelen van een mooie toekomstvisie waar de gehele vereniging voor kan streven. Hoe staat de vereniging er nu voor en wat moet er veranderen om een sterke(re) vereniging te worden? Wat zijn prioriteiten en hoe gaan we dat met z'n alle aanpakken? Aan het einde van het traject heeft het bestuur een kort, krachtig en werkbaar plan met concrete acties.


Doelstelling:
Sportvereniging versterken door middel van een concreet en werkbaar plan met visie, doelstellingen en acties.


Werkwijze

Het ontwikkelen van een toekomst visie met concrete doelen vraagt tenminste 3 brainstormsessies van ongeveer 2 a 3 uur. Bij iedere bijeenkomst is genoeg draagvlak vanuit de vereniging aanwezig (voorkeur voor een divers mogelijke werkgroep, bv. de voorzitter, afgevaardigden recreanten, competitiespelers, jeugdlid / ouder etc). De vereniging bepaalt in overleg met Move2Score hoe intensief en snel het traject gaat lopen. Move2Score zorgt voor genoeg handvatten en sturing om tot een goed en concreet plan te komen.

De trainer van Move2Score is ervaren in het uitvragen van wensen en behoeften en biedt naast standaard trajecten ook maatwerk. In de intake kan de trainer samen met de sportvereniging bekijken welke vragen en behoeften er leven. De trainer kan daar met verschillende mogelijkheden uit het aanbod op inspelen.


Interesse in het aanbod? Vraag een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan via info@move2score.nl.