Kom in beweging en Stop pesten!

Mag ik even voorstellen....

In 2012 is Move2Score opgericht door bewegingsdeskundige en trainer Omgaan met pesten Marloes van Leeuwen - Faesen:


"Samen met mijn man Jos en dochtertjes Lieke en Maud woon ik in het Noord Limburgse stadje Venlo.
Ik ben een actief persoon. Om deze reden heb ik de HBO opleiding ALO (Algemene Lichamelijke Opvoeding) gedaan, waar ik werd opgeleid tot gymdocent bij het speciaal onderwijs. Na mijn studie heb ik mijn kennis en ervaring uitgebreid bij sportbonden, gemeenten, scholen, kindercentra, stichtingen, bedrijven en sportverenigingen. Onder andere de vervolg opleidingen tot Beweegkuur instructeur (diabetes en overgewicht), Motorisch Remedial Teacher (kinderen met een motorische achterstand) en trainer Omgaan met Pesten (Stichting Omgaan met Pesten) heeft me gemaakt tot wie ik nu ben: een ervaren adviseur, coach en motivator op het gebied van bewegen en omgaan met pesten.

In 2012 heb ik een eigen coaching en advies bureau gestart onder de naam Move2Score. Mijn bedrijf was in eerste instantie alleen gericht op bewegen. Vanuit mijn vak als gymdocent en Motorisch Remedial Teacher kwam ik echter vaak kinderen tegen die gepest werden. Dit raakt mij erg, mede doordat ik zelf ook een naar pest verleden heb op de middelbare school. Helaas had ik nog niet genoeg bagage om deze kinderen te helpen. Dankzij de opleiding tot trainer van Stichting Omgaan met Pesten kan ik nu de STA STERK trainingen geven aan deze kinderen.

Ik werk erg graag met kinderen / jongeren die het om wat voor reden dan ook moeilijk hebben. Bijvoorbeeld omdat ze niet mee kunnen komen in de gymles, de sportlessen spannend vinden of niet lekker in hun vel zitten door een negatieve sfeer in de klas. Ik leef erg met ze mee en het geeft me veel voldoening als ik de kinderen kan helpen van gebogen koppie en verdriet of boosheid, naar opgeheven hoofd en een blij gezichtje!"
Contact

Social media