Kom in beweging en Stop pesten!

Verenigingsondersteuning

Move2Score heeft jarenlange ervaring met verenigingsondersteuning, o.a. bij Badminton Nederland, gemeente Venray en gemeente Nijmegen. Heeft jouw verenging een duwtje in de goede richting nodig wat betreft beleid, professionalisering, vrijwilligers tekort, organiseren van evenementen etc.? Dan ben je hier aan het goede adres!

Een paar voorbeelden:
Train de trainer 
Didactische tips voor trainers en begeleiders. Hoe ga je om met kinderen in een sportieve situatie en wat kun je op welke leeftijd van een kind verwachten? Hoe ga je om met pesten of lastig gedrag? Trainers kunnen zelf aangeven welke onderwerpen ze graag voorbij zien komen. 

Klik hier voor meer informatie.  

Analyse
Het bestuur krijgt een spiegel voorgehouden. Hoe staat de vereniging er voor en wat zou er moeten gebeuren om een sterke(re) vereniging te worden?

Klik hier voor meer informatie. 

Toekomst met visie
Een kort, krachtig en werkbaar beleidsplan met concrete acties. Hoe staat de vereniging er nu voor en wat wil de vereniging de komende jaren bereiken?

Klik hier voor meer informatie.

Workshop "Vinden en binden van vrijwilligers"
Veel verenigingen hebben moeite met het krijgen en vasthouden van vrijwilligers. Wij helpen de vereniging door middel van een kant-en-klare stappenplan en documenten. Sommige verenigingen hebben genoeg aan 1 bijeenkomst met tips en trucs, en andere verenigingen gaan daarna nog door met een geheel ondersteuningstraject.

Voorbeeld draaiboek
Heeft de vereniging een nieuwe commissie voor activiteiten of bijvoorbeeld een scholenproject? Weten deze nieuwe vrijwilligers niet zo goed hoe ze het beste kunnen beginnen? Move2Score helpt ze op weg met bijvoorbeeld een brainstorm, praktische tips en een draaiboek. 

 

Contact

Social media